Тренировки

Тренировки в група

Тренировките в група включват следните основни занимания за изучаване на Рюкю Буджуцу: Рюкю кенпо и карате кихон (стотици техники за атака и защита без оръжия), традиционни кати, кобуджуцу (техники с различни видове оръжия, като танто, ханбо, тонфа, саи, нунчаку, кама, манрики кусари и др.), кенджуцу (изксуството на японската сабя), кумите (различни видове упражнения за бой в реална ситуация, пълен контакт спаринг, и др.), тамашивари (упражнения за закаляване и повишаване на мускулната сила, тонус и баланс). В тези класове практикуващите се научат да работят заедно в екипна атмосфера, по безопасен начин, независимо дали тренировката е с или без оръжие, спаринг или ката. По този начин те имат възможност да разберат и анализират по какъв начин всяка техника и принцип въздействат на тялото, докато придобият общо разбиране за това как, защо и кога да се използва конкретната техника, за да бъде тя най-ефективна.

Частни уроци

За тези, които желаят да напреднат бързо, частните уроци са наистина препоръчителни. Тяхното най-голямото предимство е в това, че материалът, който се преподава, е съобразен единствено с Вашите интереси, цели и възможности. Така че, ако се интересувате от определен аспект на самозащита, работа с определено оръжие или просто искате да научите нещо специално, ние ще организираме курс за обучение специално за Вас. Въпреки това, за да се възползвате напълно от наученото в частните уроци, препоръчително е да практикувате и в часовете с група, което ще Ви помогне да увеличите Вашия потенциал за учене.

 Забележка:
Всички практикуващи трябва да спазват Правилата за безопасност и Правилата за вътрешния ред в доджото, независимо дали практикуват в група или вземат частни уроци.

This image has an empty alt attribute; its file name is 12226926_10208004550062667_9181942266849807835_n.jpg

Груповите тренировки по Рюкю Буджуцу се провеждат на адрес: гр. Варна, ул. „Цар Иван Срацимир“ 2А, ет.2, зала 313, /над магазин BILLA/.

Тренировки за Възрастни: всеки Вторник и Четвъртък от 19.00 до 20.30 ч.

Тренировки за Деца (5 – 12 г.): всеки Вторник и Четвъртък от 17.50 до 18.50 ч.

This image has an empty alt attribute; its file name is clipboard01.jpg

Блог в WordPress.com.

Нагоре ↑

%d блогъра харесват това: